Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν οι βιαστές - Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Ελλάδα

Ένας μεγάλος όγκος δεδομένων που προέκυψαν από την έρευνα της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων και της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό διαβιβάστηκε στην 33η ανακρίτρια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν έχει ταυτοποιηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων, που φέρονται να συνάντησαν δια ζώσης το ανήλικο κορίτσι, πληρώνοντας για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα δέκα άτομα που εμφανίστηκαν οικειοθελώς και κατέθεσαν στο τμήμα ανηλίκων, δύο με τρία άτομα δεν έμειναν απλά σε συνομιλίες, όπως φέρεται να υποστήριξαν, αλλά υπάρχουν στοιχεία και για δια ζώσης επαφές με τη 12χρονη.

Σημαντικό ρόλος στην υπόθεση αναμένεται να παίξει η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης που θα κληθεί να αναγνωρίσει από αυτά τα ταυτοποιημένα άτομα, ποιους συνάντησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης.

Από αυτά τα στοιχεία που έστειλαν οι αστυνομικές Αρχές περιμένουν από την ανακρίτρια να τους «επιστρέψει» κάποια, αφού τα μελετήσει, και να τους δώσει οδηγίες για το περαιτέρω χειρισμό τους.

Σε δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και η έρευνα για τον εντοπισμό του οίκου ανοχής, που φέρεται ο 53χρονος Ηλίας Μίχος να οδηγούσε την ανήλικη και να την εξέδιδε.

Οι Αρχές έχουν την περιγραφή από το παιδί αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί στην ταυτοποίηση του.

Σχετικά με την εκπόρνευση της ανήλικης, απαντήσεις αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της μητέρας για να διαπιστωθεί εάν ήταν διαχειρίστρια των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα blindchat , εκεί όπου «αλιεύονταν» οι «πελάτες» της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Κρήτη: 44χρονη έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια του παιδιού της στο κέντρο του Ηρακλείου

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο του Ηρακλείου όταν μια 44χρονη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της στην πλατεία Κορνάρου, με τους διερχόμενους να καλούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με...

Φόρτωση άρθρων...