Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Στο χειρουργείο ο φοιτητής που έπεσε από το παράθυρο στο ΑΠΘ

Ελλάδα

Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί εντός της ημέρας ο 19χρονος φοιτητής, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έπεσε από παράθυρο του τρίτου ορόφου, σε αμφιθέατρο της Σχολής Νομικής του ΑΠΘ.

Ο φοιτητής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι, στη Δ’ χειρουργική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ThessToday.

Παράλληλα, οι γιατροί του θα προχωρήσουν σε επανάληψη των απεικονιστικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι εσωτερικές θλάσεις, καθώς ούτε εκείνες παρουσιάζουν βελτίωση.

Οι συμφοιτητές του 19χρονου ετοιμάζουν μια σειρά από δράσεις με αφορμή την πτώση του. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να επισκεφτούν και το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο δευτεροετής φοιτητής καθόταν σε περβάζι παραθύρου, γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμη θέση στην αίθουσα όπου γινόταν η διάλεξη που παρακολουθούσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Φόρτωση άρθρων...