Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κορυδαλλός: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του Στέφανου Χρήστου (Photos)

Ελλάδα

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2023, στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του πρώην και υποψήφιου Δήμαρχου Κορυδαλλού, Στέφανου Χρήστου.

Μικρός αποδείχθηκε ο χώρος, αφού οι εκατοντάδες (κάποιοι μιλούν και για πάνω από χίλιους) υποστηρικτές του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» δεν χωρούσαν με αποτέλεσμα να γεμίσει ασφυκτικά, όλος ο πεζόδρομος της Αγίου Γεωργίου, από την είσοδο του Μετρό μέχρι την οδό Κρήτης και Σερρών, όπως μπορεί να διαπιστωθεί από τις φωτογραφίες.

Κορυδαλλός: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του Στέφανου Χρήστου

Στην καρδιά του καλοκαιριού, οι δημότες επεφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στον - επί τρεις τετραετίες - Δήμαρχο Κορυδαλλού, στέλνοντας σαφές και ηχηρό μήνυμα ενόψει των δημοτικών εκλογών και εκείνος τους το ανταπέδωσε με μία προσωπική χειραψία σε κάθε μία και σε κάθε έναν, σε μία διαδικασία που κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, και τον πρόλογο του πρώην Δημάρχου Περάματος και προέδρου της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδας, Γιάννη Γλύκα, ο Στέφανος Χρήστου, έκανε λόγο για «συγκινητική αγάπη και παρουσία του κόσμου» αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τον εντυπωσιακό παλμό που έδωσαν στα εγκαίνια, αναφέρθηκε στη σχέση καρδιάς που έχει αναπτύξει με τους δημότες του Κορυδαλλού, εδώ και τρεις δεκαετίες.

Κορυδαλλός: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του Στέφανου Χρήστου

Επίσης, αναφέρθηκε συνοπτικά στη «δωδεκαετία των έργων», στο συνοπτικό πρόγραμμα των «50 συν οκτώ» σημείων το οποίο συμπεριελήφθη στην πολυσέλιδη έγχρωμη εφημερίδα που μοιράστηκε δωρεάν σε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακόμη, ο Στέφανος Χρήστου, αναφέρθηκε προσωπικά σε κάθε μία και κάθε έναν από τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους, τονίζοντας όμως και την ομοψυχία, την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα που διακρίνει την παράταξη.

Κορυδαλλός: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του Στέφανου Χρήστου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο - ιδιαίτερου πολιτικού βάρους - γεγονός των πέντε διαδοχικών παραιτήσεων με βαριές κατηγορίες, καταγγελίες και υπαινιγμούς κατά της ηθικής και των προθέσεων της σημερινής συνδιοίκησης, από πέντε δημοτικούς συμβούλους έως και τώρα, εκ των οποίων οι τέσσερις συμπορεύονται μαζί του.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν πολλοί πολιτικοί παράγοντες πρώην βουλευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι διαφορετικών κομματικών καταβολών ενώ ο κόσμος, παρά τη ζέστη, παρέμεινε και μετά το πέρας της ομιλίας Χρήστου, ήπιε χυμούς και αναψυκτικά και διασκέδασε ακούγοντας μουσική στον πεζόδρομο της οδού Αγίου Γεωργίου, στον Κορυδαλλό.

Κορυδαλλός: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του Στέφανου Χρήστου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στη Βούλα: Εξετάζεται αν έκαναν κόντρα οι δυο μηχανές που σκότωσαν την 72χρονη

Ένα νέο ενδεχόμενο εξετάζει η αστυνομία τις τελευταίες ώρες σχετικά με την παράσυρση της 72χρονης στη Βούλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχ...

Φόρτωση άρθρων...