Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Κρατούμενος επέστρεψε στις φυλακές και πέθανε

Ελλάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 49χρονος κρατούμενος μέσα στις φυλακές της Χαλκίδας. Όταν ολοκληρώθηκε η δίκη του στα δικαστήρια Χαλκίδας, ο 49χρονος επέστρεψε στις φυλακές, αλλά υπέστη καρδιακή προσβολή και ξεψύχησε μέσα στις φυλακές το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο 49χρονος από το Αφράτι Χαλκίδας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση  για απειλή σε βάρος συζύγου, για απόπειρα σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου καθώς και για εξύβριση, Σύμφωνα με το eviathema.gr.

Η υπόθεση του εκδικαζόταν την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Εύβοιας σε δεύτερο βαθμό, αλλά πήρε αναβολή. 

Την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου, όπως ανακοινώθηκε, λόγω μεγάλου όγκου υποθέσεων η δική του αναβλήθηκε για τα μέσα του επόμενου χρόνου.

Αμέσως μετά, ο 49χρονος οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές, όπου υπέστη καρδιακή προσβολή. 

Οι υπάλληλοι των φυλακών προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, όμως, ήταν ήδη αργά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Από τις Αρχές διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...