Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Ανατροπή με τον «βιασμό» 15χρονης – Τι είπε στους αστυνομικούς

Ελλάδα

Ανατροπή προέκυψε με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 15χρονης από δύο νεαρούς, στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Η ανήλικη φέρεται να ανακάλεσε τα όσα είχε αποκαλύψει και να ομολόγησε πως είπε ψέματα, προκειμένου να δικαιολογήσει την αργοπορία της, στο σπίτι, σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, που επικαλείται το cretalive.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αίσθηση, με σοβαρά ερωτήματα για το πώς μία 15χρονη έφτασε στο σημείο να καταγγείλει κάτι τόσο σοβαρό και ακραίο, προκαλώντας συναγερμό σε έναν ολόκληρο μηχανισμό, προκειμένου να αποφύγει μία πιθανή επίπληξη από τους γονείς της, που είχαν ανησυχήσει γιατί είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν η 15χρονη μεταφέρθηκε από την γιαγιά της στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς επρόκειτο να συναντήσει μία φίλη της. 

Οι ώρες περνούσαν και η ανήλικη, η οποία δεν είχε μαζί το κινητό της τηλέφωνο, καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι. Έγινε μία διαδικτυακή αναζήτηση μέσω φίλων και γνωστών, μήπως την είχε δει κάποιος.

Τελικά, η 15χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι μετά τις 10 τη νύχτα και έδειχνε να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Έτρεμε και έκλαιγε με λυγμούς, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα. Τότε, η ανήλικη εκμυστηρεύθηκε στους δικούς της ότι ενώ περίμενε την φίλη της, την πλησίασαν δύο νεαροί και την απείλησαν για να τους ακολουθήσει. 

Την οδήγησαν κοντά στο σχολικό συγκρότημα της οδού Μποφόρ και εκεί την κακοποίησαν. Φέρεται να είπε ότι δεν τους γνωρίζει, αν και τους έχει δει έξω από το σχολείο της.

Η μητέρα της 15χρονης κατήγγειλε το περιστατικό στην αρμόδια υπηρεσία και η ανήλικη κλήθηκε να δώσει κατάθεση μήπως και διαφωτίσει τις έρευνες ως προς τους υπόπτους.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, μετά την επίδειξη κάποιων στοιχείων αλλά και την φωτογραφία του φίλου της, η 15χρονη φέρεται να ανακάλεσε την αρχική καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός.

Αν και σε ό,τι αφορά την αυτόφωρη διαδικασία, αφέθηκε ελεύθερη με εισαγγελική εντολή λόγω ανηλικότητας, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελέα που θα αποφανθεί για τη ποινική μεταχείριση του κοριτσιού.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...