Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Δωρεά σχολικών αιθουσών σε Καστέλι και Αρκαλοχώρι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε δωρεά οικισμών για την άμεση λειτουργία των σχολείων σε Καστέλι και Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο Κρήτης που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό θα προχωρήσει ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού θα παραχωρήσει 12 σχολικές αίθουσες, αλλά και αίθουσες για τις υπόλοιπες υποδομές στα Γενικά Λύκεια των δύο περιοχών της Κρήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων ώστε να λειτουργήσουν άμεσα τα σχολεία Αρκαλοχωρίου και Καστελίου, στην Κρήτη.

Η δωρεά αφορά σε 12 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για άλλες υποδομές (πχ γραφεία) στο Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου και 9 σχολικές αίθουσες και τις απαραίτητες ακόμα αίθουσες για τις υποδομές, στο Γενικό Λύκειο Καστελίου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...