Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που μαχαίρωσε δύο αδέλφια σε γλέντι

Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τα δύο αδέλφια σε γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο Καστέλι Ηρακλείου στην Κρήτη.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και οπλοφορία.

Για σωματικές βλάβες κατηγορούνται οι υπόλοιποι συλληφθέντες

Για το αιματηρό περιστατικό έχουν συλληφθεί ακόμα τρία άτομα. Πρόκειται για έναν 43χρονο, έναν 42χρονο και έναν 20χρονο, με τον τελευταίο να εμφανίζεται χθες ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας άσκησε και στους τρεις διώξεις για σωματική βλάβη με πλημμεληματικό χαρακτήρα.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Τον Δεκαπενταύγουστο στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλλι Πεδιάδος πραγματοποιούνταν κρητικό γλέντι για τη γιορτή της Παναγίας.

Όλα ξεκίνησαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο στην πίστα που επιχειρούσε να χορέψει, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Έχοντας όλοι καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκοόλ, η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει, με συνέπεια, μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος να μαχαιρώσει τα δύο αδέλφια, 24 και 20 χρόνων.

Η κατάσταση της υγείας των δύο αδελφών που τραυματίστηκαν

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση της υγείας του 20χρονου, ο οποίος έφερε και τα πιο σοβαρά τραύματα από την επίθεση του 25χρονου.

Ο 20χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στον θώρακα, προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση των πνευμόνων, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Το χειρουργείο είχε επιτυχία και ο ίδιος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος αδελφός του, ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη, είναι καλύτερα στην υγεία του και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Φόρτωση άρθρων...