Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγόρι που τραυματίστηκε με jet ski - Συνελήφθη ο επιχειρηματίας

Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ το 14χρονο αγόρι μετά το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία της Ανάληψης στον Μακρύ Γιαλό από τη σύγκρουση ενός jet-ski.

Το παιδί από τη Γερμανία τραυματίστηκε σοβαρά όταν ενώ επέβαινε σε jet ski μαζί με τον πατέρα του, και μετά την βόλτα, κατά την επιστροφή του θαλάσσιου οχήματος, αντί να ελαττώσει ταχύτητα, επιτάχυνε με αποτέλεσμα να προσκρούσει στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης που διέθετε το όχημα στην παραλία.

Και τα δύο άτομα τραυματίστηκαν όμως ο τραυματισμός του παιδιού είναι σοβαρότερος.

Λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του ανήλικου κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο. Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση.

Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ., δηλαδή όπως τονίζεται για παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας και για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βύρωνας: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο άνδρας, τραυματισμένη η γυναίκα (Photos)

Συναγερμός στην Αστυνομία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους στον Βύρωνα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Με...

Φόρτωση άρθρων...