Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Πέθανε 49χρονος λοχαγός – Κατέρρευσε στο στρατόπεδο κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας 49χρονος λοχαγός, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης, λιποθύμησε και κατέρρευσε μέσα στο στρατόπεδο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης το απόγευμα της Πέμπτης. 

Σήμερα το πρωί ο άτυχος λοχαγός κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου είχε διακομιστεί λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού «τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως».

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, o Λοχαγός Χ.Α., ετών 49, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης έχασε τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου, κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...