Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση τη βαφτισιμιά του (Video&Photos)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του 78χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 16χρονη βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική.

Ο εν λόγω άνδρας από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με τη 16χρονη τότε βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, της έδινε ναρκωτικά (κάνναβη) και αλκοόλ και στη συνέχεια την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γρηγόριο του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεν. 1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών.

Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση τη βαφτισιμιά του
Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση τη βαφτισιμιά του

Όπως είχε αναφέρει η Αστυνομία, «έπειτα από σχετική καταγγελία, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του 78χρονου, καθώς από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με τη 16χρονη (τότε) βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και ακολούθως την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις».

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...