Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Ξεσπούν οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη: «Το παιδί δεν πείραξε κανέναν, ζητάμε δικαιοσύνη και τιμωρία»

Ελλάδα

Ξεσπούν οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.  Γεμάτοι οργή και πόνο παραμένουν οι στενοί συγγενείς του θύματος στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη. 

«Δεν ντρέπονται λίγο», είπε στο MEGA η αδελφή του Αντώνη.

«Είναι ένα μεγάλο σοκ όλο αυτό. Δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα γιατί έχει γίνει όλο αυτό… Γιατί;», είπε ο Νίκος, αδερφός του 36χρονου.

Στη συνέχεια, θέλησε να ευχαριστήσει όσους έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα βίντεο ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν όσα έγιναν εκείνα τα μοιραία λεπτά πάνω στον καταπέλτη του «Blue Horizon». 

Όπως ανέφερε ο ίδιος, εάν δεν υπήρχαν αυτά τα βίντεο «θα λέγαμε ότι γλίστρησε ή ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους».

«Ήταν άδικο όλο αυτό που έκαναν. Το παιδί δεν πείραζε κανέναν, πιθανώς να τον γνώριζαν εκεί. Δεν υπάρχουν λόγια», είπε ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη.

Στον Αντώνη άρεσαν πολύ τα ταξίδια και συχνά ταξίδευε με προορισμό την Αθήνα, έχοντας πάντα μαζί του εισιτήριο, είπε ο αδερφός του, ο οποίος ανέφερε ακόμη πως εάν ποτέ συναντούσε τον ύπαρχο το μόνο που θα τον ρωτούσε θα ήταν «γιατί;».

«Ζητάμε δικαιοσύνη, να τιμωρηθούν», είπε με τη σειρά του ο κουνιάδος του 36χρονου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ Ασημάκης, Ασημίνα, Ασημένια, Μένια, Μίνα Μαλαματή, Μάλα, Μαλαματένια, Ματίνα Δονάτος, Δονάτα,...

Φόρτωση άρθρων...