Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης για τις απεργιακές συγκεντρώσεις

Ελλάδα

Πολύ αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας ανάμεσα στο Ψυχικό και την Πανόρμου, στην Πέτρου Ράλλη προς την Κηφισού και στις λεωφόρους Αθηνών και Λένορμαν προς την Αθήνα. 

Σημειώνεται ότι από τις 9:00 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας, με τη συμμετοχή εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, σωματείων, συλλόγων και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει, τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με την πραγματοποίηση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Κλαυθμώνος, της Πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή στην απεργία και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στους ανωτέρω οδικούς άξονες και περιμετρικά αυτών, μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) έχει δημιουργηθεί ειδικό μπάνερ με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διαθέσιμο στο https://www.astynomia.gr/ektaktes-kykloforiakes-rythmiseis/sygkentroseis-kinitopoiiseis/ 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέντε ακρωτηριασμοί από βεγγαλικά στην Αττική - Άντρας στα Καλύβια έχασε τα δάχτυλά του, έγιναν και συλλήψεις

Για μία ακόμη το έθιμο της ρίψης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας το βράδυ της Ανάστασης, προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στέλνοντας ανθρώπους στο νοσοκομείο...

Έρημη πόλη η Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα -Άδειοι οι δρόμοι, ελάχιστοι κυκλοφορούν στο κέντρο

Έρημη πόλη είναι η Αθήνα το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Ο φωτογραφικός φακός του Σωτήρη Δημητρόπουλου αποτύπωσε σε καρέ στιγμιότυπα από την άδεια πόλη. Κεντρικοί δρόμοι στο κέν...

Φόρτωση άρθρων...