Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Δικογραφία για ακόμα έξι άτομα - Υπήρξε καταγγελία από μητέρα 17χρονης

Ο 34χρονος έβρισκε στις ανήλικες πλούσιους πελάτες

Ελλάδα

Κύκλωμα μαστροπείας, με θύματα ανήλικα κορίτσια, εξάρθρωσε η αστυνομία, με τις αρχές να προχωρούν σε τρεις συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό. Συνολικά, θύματα φέρονται να είχαν πέσει τέσσερις κοπέλες, εκ των οποίων οι δύο δεν έχουν καταθέσει σε βάρος των μαστροπών. Οι Αρχές αναζητούν ακόμα έξι άτομα, που φέρονται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν το κύκλωμα που εξέδιδε τις ανήλικες, έπειτα από πληροφορίες που έδωσε η μητέρα 17χρονης, θύμα των μαστροπών. 

«Δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα μπορεί να είναι οι δράστες και πόσα τα θύματα»

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μίλησε στο Mega για την υπόθεση.

«Το καλοκαίρι έφτασε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για μία από τις κοπέλες που φαίνεται να είχε συνευρεθεί με έναν από τους κατηγορούμενους. Μάλιστα, μέλος της οικογένειάς της το αντιλήφθηκε και έτσι ξεκίνησε η έρευνα. Φτάσαμε στους κατηγορούμενους και προέκυψαν και τρία εντάλματα και οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν και άλλοι 6 κατηγορούμενοι στη δικογραφία αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα μπορεί να είναι οι δράστες και πόσα τα θύματα. Υπάρχουν πράξεις που έγιναν όταν τα κορίτσια όταν ήταν κάτω από 15 ετών. Κανένας κατηγορούμενος δεν μπορεί να μιλήσει για συναίνεση όταν μιλάμε για τέτοιες ηλικίες. Η αστυνομία θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού».

Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης σοκάρουν, ενώ «εγκέφαλοι» φέρονται να είναι μία 31χρονη και ένας 34χρονος φίλος της από την Εκάλη. 

Σύμφωνα με τις αρχές η 31χρονη γυναίκα, από το 2022 εξέδιδε μια 15χρονη με την οποία είχε φιλικές σχέσεις, και κρατούσε ποσοστό των χρημάτων.

Η 31χρονη με το όνομα «Λορέλλα» συστηνόταν στους γείτονές της ως αισθητικός, και με αυτό το πρόσχημα στην πολυκατοικία μπαινόβγαιναν ανήλικα κορίτσια τα οποία κανείς ένοικος δεν είχε ξαναδεί.

Ο 55χρονος, κατηγορείται ότι συνευρέθηκε στο σπίτι του με την 15χρονη και μια ακόμη συνομήλική της, καταβάλλοντας 100 ευρώ σε κάθε ανήλικη.

Ο 34χρονος έβρισκε στις ανήλικες πλούσιους πελάτες

Σε ό,τι αφορά τον 34χρονο, φρόντιζε να βρίσκει τόσο στην 15χρονη, όσο και σε μια 17χρονη φίλη της, πλούσιους πελάτες. Επιπλέον, τις φωτογράφισε με τα εσώρουχα και ανήρτησε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Φόρτωση άρθρων...