Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Λακωνία: Αλλοδαποί κακοποιούσαν σεξουαλικά 13χρονη – Το κορίτσι γέννησε το παιδί του βιαστή της (Video)

Ακόμη μία υπόθεση βιασμού ανήλικης βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Λακωνία. Μία 13χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA. 

Tο κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο την φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη είχε μείνει έγκυος και στα τέλη του 2022 γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας το παιδί του βιαστή της, όπως υποστηρίζει. 

Η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία, η οποία μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.

Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος, όπως είπε η ανήλικη τη βίαζε, και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη. 

Ο συγγενής της ανήλικης φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα.

Μετά τη γέννα, η 13χρονη κατήγγειλε ότι φιλοξενήθηκε σε σπίτι άλλου συγγενικού της προσώπου στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, την βίαζε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκρηκτικό κοκτέιλ με υψηλές θερμοκρασίες, θυελλώδεις ανέμους και αφρικανική σκόνη - Η πρόγνωση για το Πάσχα

Με θυελλώδεις ανέμους, αρκετές λασποβροχές και με αισθητή την παρουσία της σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα θα κυλήσει σήμερα Τρίτη, 23 Απριλίου, ο καιρ...

Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με τρία αυτοκίνητα

Σοβαρό τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Οδό στην Θεσσαλονίκη. Στο τροχαίο έχουν εμπλακεί πέντε οχήματα, ενώ ένα άτομο έχει τραυματιστεί. Το ατύχημα έγινε, σύμφωνα...

Φόρτωση άρθρων...