Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πετράλωνα: Μυστήριο με την δικογραφία και αλληλοκατηγορίες μεταξύ των εμπλεκόμενων (Video)

Ελλάδα

Δεκαεφτά πρόσωπα εμπλέκονται στα πάρτι - βιασμών που διοργάνωνε ο πατέρας από τα Πετράλωνα, με θύματα τα δυο του ανήλικα παιδιά, όπως καταγγέλλουν τα ίδια τα παιδιά που σήμερα είναι 17 και 22 ετών.

Σάλο και πολλά ερωτήματα προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις που έχουν καταγγείλει ότι δεχόντουσαν τα τρία παιδιά της οικογένειας στα Πετράλωνα επί σειρά ετών από τον πατέρα τους, τον θείο και άλλα 17 πρόσωπα.

Ο κατηγορούμενος πατέρας θεωρεί ότι τα παιδιά του είναι δασκαλεμένα από τον συγγραφέα που ο 17χρονος αποκάλυψε τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι.

«Είμαι αθώος, δεν έχει συμβεί τίποτα από αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Έχουν παρασυρθεί τα παιδιά μου από εξωτερικό παράγοντα και αυτό θα το καταδείξει και η δικαιοσύνη» δηλώνει o πατέρας.

Ο ρόλος της μητέρας

Πριν από λίγες ημέρες τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μήνυσαν και την μητέρα για συγκάλυψη.

«Μου έλεγε όλο και πιο συχνά ότι αν αποκάλυπτα τα πάντα, το κράτος θα με έβαζε σε ίδρυμα. Με απειλούσε διαρκώς ότι έχει περισσότερη δύναμη από όλους και θα σταματούσε την υπόθεση», ανέφερε ο 17χρονος.

Ο συγγραφέας-ποιητής υποστήριξε ότι η μητέρα έπαιξε κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων έπειτα από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τον Ιούλιο του 2018 χωρίς να έχει γίνει νωρίτερα άλλη καταγγελία.

Ανακοίνωση αστυνομίας

«Η δικογραφία υπεβλήθη περαιωμένη το Νοέμβριο του 2019, ενώ νεότερη παραγγελία για την υπόθεση περιήλθε στην ανωτέρω Υπηρεσία τον προηγούμενο μήνα (Οκτώβριος 2022)».

Κάπου εκεί ανάμεσα, υπάρχουν τρία παιδιά που δηλώνουν ότι έχουν κακοποιηθεί από τις τρυφερές ηλικίες των 4, των 7 και των 8. Η υπόθεση θα είχε ξεκαθαρίσει αν η δικαιοσύνη είχε κινηθεί γρηγορότερα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

Φόρτωση άρθρων...