Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Λάρισα: Αιματηρή συμπλοκή σε ποιμνιοστάσιο - 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά

Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή έγινε σε ποιμνιοστάσιο στη Λάρισα. Ένας 43χρονος βοηθός κτηνοτρόφου τραυματίστηκε σοβαρά όταν ενεπλάκη σε αιματηρό καβγά με έναν άλλο εργαζόμενο σε μαντρί της Λάρισας.

Πρόκειται για έναν 43χρονο υπήκοο Αλβανίας που εργάζεται σε  ποιμνιοστάσιο της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr. Οι δύο βοηθοί του κτηνοτρόφου -το 43χρονο θύμα και ο 38χρονος Πακιστανός δράστης- διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο, αλλά πιθανότατα για ασήμαντη αφορμή, όταν ο 38χρονος τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο - πιθανότατα με μαχαίρι.

Ο 43χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου αλλοδαπού που διαπράχθηκε σε περιοχή της Λάρισας.

Ακόμα, για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο άτομα και συγκεκριμένα μία αλλοδαπή γυναίκα για ψευδή κατάθεση και ένας Έλληνας άνδρας για υπόθαλψη εγκληματία, ηθική αυτουργία σε ψευδής κατάθεση και παράνομη απασχόληση αλλοδαπού.

Ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με νομοθεσία περί όπλων, που διαπράχθηκε προχθές το απόγευμα σε περιοχή της Λάρισας, σε βάρος άλλου αλλοδαπού άνδρα.

Τη Δευτέρα συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου τα δύο προαναφερθέντα άτομα. Ο εργοδότης μεν του θύματος, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα απασχολούσε παράνομα τον αλλοδαπό, ο οποίος στερείτο των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα. Η αλλοδαπή γυναίκα δε σύζυγος του παθόντος, η οποία κατέθεσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεση. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δύο.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής οι δύο αλλοδαποί άνδρες διαπληκτίστηκαν λεκτικά εντός του χώρου εργασίας, πιθανόν για ζητήματα σχετικά με τη δουλειά. Αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να καταφέρει χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα του παθόντος.

Το θύμα διακομίστηκε αρχικά στην οικία του και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το ψηφιακό σχολείο

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το ψηφιακό σχολείο με τίτλο: «Ρυθμίσεις για την ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο,...

Οριοθετημένη η φωτιά στα Καλύβια Αττικής

Καλύτερη είναι η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι σε ξερά χόρτα στα Καλύβια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι πλέον οριοθετημένη. Η φωτ...

Φωτιά στην Πρέβεζα – Εκκενώνονται περιοχές

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι, σε χαμηλή βλάστηση κοντά στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, στο Καλαμίτσι. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις 45 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τη...

Φόρτωση άρθρων...