Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 2χρονο παιδί που έπεσε στο κενό από πατάρι καταστήματος

Ελλάδα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα δίχρονο παιδάκι στη Λάρισα, έπειτα από πτώση που είχε από πατάρι καταστήματος στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης. 

Επί τόπου, κλήθηκε ασθενοφόρο και ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί κράτησαν το παιδί για εξετάσεις, ενώ για το ατύχημα ενημερώθηκε και η αστυνομία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες του ατυχήματος.

Το αγοράκι βρέθηκε στο πατάρι και χωρίς κανείς να αντιληφθεί αυτό που ερχόταν, έπεσε από ύψος στο έδαφος. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης και σύμφωνα με το onlarissa.gr, το παιδί χτύπησε στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...