Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Λάρισα: Ζευγάρι πέθανε μέσα στο σπίτι του μετά από φωτιά

Τραγωδία εξελίχθηκε χθες το βράδυ στην Κοιλάδα στη Λάρισα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι να βρει φρικτό θάνατο. Περίπου στις 10 το βράδυ ο γιος εντόπισε τους γονείς του, χωρίς τις αισθήσεις τους, μέσα στη μικρή μονοκατοικία.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, όπως επίσης η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, η οποία όμως ήταν μικρής έκτασης, με αποτέλεσμα να μην γίνει έγκαιρα αντιληπτή από τους περιοίκους, ενώ ήδη είχε σβήσει πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πρώτη εκτίμηση συντείνει στο γεγονός ότι οι αναθυμιάσεις εξαιτίας της φωτιάς οδήγησαν στο θάνατο τον 81χρονο και την 75χρονη σύζυγό του . Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.

Τη διαδικασία της Προανάκρισης έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Φόρτωση άρθρων...