Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Λευκάδα: Νεκρό σε χαράδρα το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί

Ελλάδα

Σε χαράδρα στην περιοχή της Πόντης στη Βασιλική της Λευκάδας εντοπίστηκε το ΙΧ του ζευγαριού που είχε εξαφανιστεί.

Αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός και εθελοντές βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Πόντης εκεί που εντοπίστηκε σήμα κινητού και με drone έψαχναν το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηλικιωμένοι -που είναι ντόπιοι- βρέθηκαν έξω από το ΙΧ τους χωρίς τις αισθήσεις τους. Το όχημα εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή έχοντας φύγει εμφανώς από τον δρόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο άνδρας ήταν γεωπόνος και φυσιολάτρης.

Τον συναγερμό στις αρχές σήμαναν συγγενείς του ζευγαριού οι οποίοι τους περίμεναν να επιστρέψουν από την περιοχή Αθάνι όπου είχαν πάει για να προμηθευτούν μέλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης η τελευταία επικοινωνία του ζευγαριού ήταν με μελισσοκόμο από το Αθάνι. Όπως ο ίδιος ανέφερε, το ζευγάρι θα επισκέπτονταν το ακρωτήρι της Νηράς και στην επιστροφή θα τον συναντούσαν για να προμηθευτούν μέλι, μια συνάντηση που, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Στις έρευνες έλαβε μέρος και ελικόπτερο αναζητώντας από αέρος σημάδια του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Να αθωωθεί λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» πρότεινε ο εισαγγελέας

Να κηρυχθεί αθώος λόγω «σοβαρών αμφιβολιών» ο Κώστας Κωστόπουλος, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου δικάζεται ο σκηνοθέτης με την κατηγορία του β...

Παρβοϊός: Πώς μεταδίδεται ο ιός που στοίχισε τη ζωή στο 3,5 χρονών κορίτσι - Τα συμπτώματα και η αντιμετώπιση

Οι περισσότεροι από τους παρβοϊούς μολύνουν ζώα, κυρίως σκύλους και γάτες, όχι όμως ανθρώπους. Όμως, παρβοϊός Β19 (Parvovirus Β19) μολύνει αποκλειστικά τους ανθρώπους. Ο Εθνικό...

Φόρτωση άρθρων...