Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Λιβύη: Τα τελευταία ντοκουμέντα πριν τη μοιραία διαδρομή της ελληνικής αποστολής (εικόνες & βίντεο)

Ελλάδα
Tags: Λιβύη

Σε ανάρτηση με φωτογραφικό υλικό από την άφιξη της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη είχε προβεί η σελίδα «The Libya update», λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή σε μια Πλωτάρχη και μια Επισμηναγό του υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα στέλεχος του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου και δύο διερμηνείς του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα 19 μέλη της ελληνικής αποστολής, εκ των οποίων 16 από τις Ένοπλες Δυνάμεις, λίγες ώρες πριν την τραγωδία, να ενημερώνονται στην πίστα του αεροδρομίου πριν επιβιβαστούν στο λεωφορείο, για να ξεκινήσουν την αποστολή έρευνας και διάσωσης στην πλημμυρισμένη Λιβύη.

«Μονάδες του ελληνικού στρατού φτάνουν στη Λιβύη για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό των θυμάτων από τις πλημμύρες που σάρωσαν περιοχές της ανατολικής περιοχής της χώρας» αναφέρει η ανάρτηση από το «The Libya Update». Λίγη ώρα αργότερα, από τον ίδιο λογαριασμό δημοσιεύτηκε το βίντεο με το μοιραίο λεωφορείο στις φλόγες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Ξεπέρασε τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Πού χτύπησε κόκκινο ο υδράργυρος

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας μας το Σάββατο 18/05 σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρο...

Ηλεία: Πέθανε 66χρονος που εισέπνευσε φυτοφάρμακο κατά διάρκεια ραντίσματος στη Γαστούνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη στην Ηλεία μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την κ...

Φόρτωση άρθρων...