Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μακελειό στη Λούτσα: Πρώην στέλεχος της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Τουρκίας ο 32χρονος συλληφθείς

Ελλάδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το μακελειό στην Αρτέμιδα Αττικής. Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα έρχονται πληροφορίες για τον 32χρονο Τούρκο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές φέρεται να είναι πρώην στέλεχος της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Τουρκίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του ως γκιουλενιστής και στη συνέχεια διέφυγε στη Μυτιλήνη για να αποφύγει τη σύλληψη στην Τουρκία.

Ο 32χρονος διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα και είχε βγάλει εισιτήριο, από την Τουρκία, για να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη μετά το μακελειό στην Αρτέμιδα.
Όταν συνελήφθη, στην κατοχή του εντοπίστηκαν τέσσερα φυσίγγια διαμετρήματος εννέα χιλιοστών και δύο πλαστές πορτογαλικές ταυτότητες.

Ο Τούρκος, που κρατείται από τις Αρχές, χρησιμοποιούσε ως «έδρα» ξενοδοχείο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, πολύ κοντά στην Παραλιακή.

Έρευνα για τον ρόλο του 32χρονου

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με αμείωτους ρυθμούς, προσπαθώντας να εξιχνιάσει την ενέδρα θανάτου σε έξι άτομα, στη Λούτσα, αλλά και να διαπιστώσει ποια ακριβώς ήταν η σχέση του συλληφθέντα Τούρκου υπηκόου με τα θύματα.

Ενώ ακόμα ερευνάται εάν ο Τούρκος συλληφθείς έχει σχέση με τα έξι θύματα, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος ήταν αυτός που ειδοποίησε τα θύματα ότι κινδυνεύουν, στήνοντάς τους παγίδα θανάτου.

Ο 32χρονος Τούρκος φέρεται να είχε πάρει τα έξι άτομα από το σπίτι, και να τους είχε πει ότι πρέπει να τα πάει στο αεροδρόμιο, καθώς, όπως υποστήριξε, είχε πληροφορίες ότι κινδύνευαν. 

Φέρεται να τους έστειλε μήνυμα στα κινητά τους για να τους ενημερώσει και να τους πει ότι πρέπει να φύγουν σύντομα. Στη συνέχεια, τα έξι θύματα πήγαν οικειοθελώς στο σημείο όπου τους είχαν στήσει ενέδρα, ακολουθώντας τον 32χρονο που τους «κάρφωσε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...