Τετάρτη
28 Φεβρουαρίου 2024

Μάριος Παπαγεωργίου: Ποια στοιχεία «δείχνουν» ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει σε αυτόν

Σε περίπου είκοσι ημέρες αναμένονται απαντήσεις για το αν το κρανίο που βρέθηκε στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Τότε αναμένονται τα αποτελέσματα του οστικού DNA, τα οποία θα συγκριθούν με το DNA του Μάριου Παπαγεωργίου που υπάρχει στα εγκληματολογικά εργαστήρια από την περίοδο της απαγωγής και δολοφονίας του.

Η ανακάλυψη των οστών από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο MEGA έφερε και πάλι στην επιφάνεια την υπόθεση. 
Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε την εκτίμηση πως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι το κρανίο που εντοπίστηκε ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε o δικηγόρος, ο χώρος που εντοπίστηκε το κρανίο είναι ένα σημείο στο οποίο είχαν κινηθεί οι δράστες της δολοφονίας, καθώς εκεί κοντά υπάρχει και μία εκκλησία που αναφέρεται στα τηλεφωνήματα των δραστών.

Ακόμα, ένα ακόμη στοιχείο, που κάνει την οικογένεια να πιστεύει πως όντως το κρανίο που βρέθηκε ανήκει στον αδικοχαμένο νεαρό άνδρα, είναι ότι ο κρατούμενος που υπέδειξε το σημείο ήταν στη φυλακή με ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κρανίο τοποθετείται χρονολογικά στην περίοδο που δολοφονήθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...