Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Με κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της η 49χρονη – Ενημέρωσε η ίδια την αστυνομία

Το φονικό έγινε στο σπίτι του 70χρονου στο Βαθύ, στην περιοχή πίσω από τον Άγιο Νικόλαο (εικόνα πάνω από samos24). Η 49χρονη κατάφερε στον πατέρα της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας υδραυλικό κάβουρα.

Ελλάδα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο, όπου μια 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της.

Το φονικό έγινε στο σπίτι του 70χρονου στο Βαθύ, στην περιοχή πίσω από τον Άγιο Νικόλαο (εικόνα πάνω από samos24). Η 49χρονη κατάφερε στον πατέρα της πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας υδραυλικό κάβουρα.

Χτύπησε τον πατέρα της στο κεφάλι με υδραυλικό κάβουρα

Σύμφωνα με το samosvoice, η δράστις, η οποία φέρεται να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για ψυχιατρικούς λόγους, κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως σκότωσε τον πατέρα της.

Κρατείται η 49χρονη – Τι λένε γείτονες
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί και ιατροδικαστής. Η γυναίκα έχει συλληφθεί. Οδηγήθηκε και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα όπου ανακρίνεται, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα.

«Δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα της»

Η 49χρονη φέρεται να ζούσε μεταξύ Αθήνας και Σάμου και να ζητούσε συχνά χρήματα από τον πατέρα της.

Γείτονες του 70χρονου, αναφέρουν ότι οι σχέσεις πατέρα και κόρης δεν ήταν και τόσο καλές.

Ένας από αυτούς χαρακτηρίζει τον 70χρονο ως ένα «φιλήσυχο άνθρωπο», ενώ ένας δεύτερος αναφέρει:

«Στη Σάμο ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του. Ήταν καπετάνιος στα βαπόρια και είχε έναν εγγονό γύρω στα 20. Οι σχέσεις του πατέρα και της κόρης δεν ήταν και τόσο καλές. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω μήπως  ήρθε για τις γιορτές. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς και πού οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν καταγγελία όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά τους στο διαδίκτυο

Τη δυνατότητα να καταγγείλουν περιπτώσεις παραπληροφόρησης, παράνομου, επιβλαβούς περιεχομένου, αγαθών ή υπηρεσιών έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες του Διαδικτύου. Η προστασία των...

Ξεπέρασε τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Οι οκτώ περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες

Καλοκαιρινό ήταν σήμερα το σκηνικό του καιρού στην Κρήτη, όπου η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στην Κρήτη έρχονται ω...

Φόρτωση άρθρων...