Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

MEGA: Πρώτα πληρωμή και μετά δελτίο ειδήσεων

Ελλάδα

Εμπρακτες διαβεβαιώσεις των μετόχων για άμεση μισθοδοσία ζητούν οι δημοσιογράφοι του MEGA, όπως αποφάσισαν πριν από λίγο στη γενική συνέλευση.

Εάν δεν καταβληθεί ένα μέρος της μισθοδοσίας τους μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο δεν αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους. Αυτό σημαίνει πως απαιτούν είτε μια γραπτή ανακοίνωση είτε μια πιο «επίσημη» διαβεβαίωση μέσω της διοίκησης ότι θα πάρουν ένα μισθό ως αύριο, όπως τους είχε μεταφέρει νωρίτερα ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής.

Ο κ. Καψής μετέφερε στη συνέλευση την διαβεβαίωση των μετόχων ότι η βούληση τους είναι να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του καναλιού και την έκκληση τους να επιστρέψουν στην εργασία τους με την διαβεβαίωση ότι θα πιστωθούν τα χρήματα μέσα στις επόμενες ώρες η το αργότερο αύριο.

Ωστόσο οι διαβεβαιώσεις αυτές δεν ήταν αρκετές για την πλειοψηφία των δημοσιογράφων οι οποίοι περιμένουν κάτι πιο χειροπιαστό καθώς το προηγούμενο διάστημα τους κορόιδεψαν τουλάχιστον δυο φορές. Είναι ενδεικτικό ότι η δεύτερη πρόταση που έγινε στην συνέλευση να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις- όπως επιθυμούν οι μέτοχοι- συγκέντρωσε πολύ λιγότερες ψήφους από αυτήν που εγκρίθηκε.

Πάντως περίπτωση να μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων απόψε υπάρχει μόνο εφόσον μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζόμενων καθώς οι τεχνικοί που εμφανίζονται απολύτως «κάθετοι» δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ούτε με γραπτές ούτε-πολύ περισσότερο- με προφορικές διαβεβαιώσεις αν δεν συνοδεύοντα από μετρητά σε λογαριασμούς άμεσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσπρωτία: 17χρονος πέθανε από έμφραγμα

Στο πένθος έχει βυθιστεί οικογένεια στη Θεσπρωτία, καθώς πέθανε την ώρα που κοιμόταν ένας 17χρονος. Ο 17χρονος πέθανε από έμφραγμα, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή κ...

Αφρικανική σκόνη: «Καμπανάκι» από το υπουργείο Υγείας για τις ευπαθείς ομάδες - Τα μέτρα προστασίας

Σε υπενθύμιση της εγκυκλίου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την αφρικανική σκόνη, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Σε συνέχεια των πρόσφατων μετεωρολογικών προγνώσεων αν...

Φόρτωση άρθρων...