Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Αστυνομική επιχείρηση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - 30 προσαγωγές

Επιχείρησαν να αφαιρέσουν τις λαμαρίνες που έχουν τοποθετηθεί στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη στον χώρο της πρώην κατάληψης Βιολογικού.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ισχυρές αστυνομίες δυνάμεις των ΜΑΤ, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μπήκαν στους χώρους του πανεπιστημίου λίγο πριν τις 4 και προχώρησαν σε 30 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε καθώς άτομα φέρονται να επιχείρησαν να παραβιάσουν τις λαμαρίνες στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη στον χώρο της πρώην κατάληψης Βιολογικού.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή τόσο εντός του ΑΠΘ όσο και περιμετρικά του campus.

aristotelio-new__3_

aristotelio-new__1_

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που επιχείρησαν να παραβιάσουν τις λαμαρίνες, βρίσκονται εντός της ΣΘΕ. Πρόθεση των αστυνομικών δυνάμεων είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των ατόμων αυτών.

Τόσο άτομα που βρίσκονται εντός της ΣΘΕ όσο και εκτός αυτής φωνάζουν συνθήματα κατά της ΕΛΑΣ. Περιμετρικά βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν ελέγχους.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Φόρτωση άρθρων...