Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι: Μέλος του πληρώματος πλοίου έπεσε στη θάλασσα και έσωσε γυναίκα

Ελλάδα

Μέλος του πληρώματος του πλοίου «SuperJet» έδειξε την άλλη όψη της ελληνικής ναυτοσύνης, καθώς έπεσε στη θάλασσα και έσωσε γυναίκα επιβάτη στη Μήλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, η Λιμενική Αρχή Μήλου ενημερώθηκε βραδινές ώρες της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου ότι, κατά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Αδάμαντα της Μήλου, μια 66χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα.

Αμέσως, μέλος του πληρώματος πήδηξε στη θάλασσα και κράτησε τη γυναίκα στην επιφάνεια, ενώ στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έριξαν κάβο και την περισυνέλλεξαν με ασφάλεια στον ντόκο. Η επιβάτιδα ήταν καλά στην υγεία της και δεν επιθυμούσε τη μεταφορά της σε Κέντρο Υγείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...