Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: Σενάριο για πάλη ανάμεσα στον Μπάμπη και στον κρεοπώλη - Τι έδειξε η εξέταση DNA

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες γύρω από την άγρια δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και αναμένονται εξελίξεις.

Το ενδιαφέρον των ερευνών έχει επικεντρωθεί στην εξέταση DNA αλλά και τα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση DNA στα ρούχα του Μπάμπη δεν έδειξαν κάτι, ωστόσο αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρουν τόσο οι αστυνομικοί όσο και η Ανακρίτρια είναι η εξέταση DNA στα νύχια του.

Πρόκειται για μία εξέταση καθοριστικής σημασίας μιας και το αποτέλεσμα θα δείξει αν υπήρξε πάλη μεταξύ του Μπάμπη Κούτσικου και του κρεοπώλη πριν τον θάνατο του 31χρονου.

Τι περιμένει η ανακρίτρια

Την ίδια ώρα, η ανακρίτρια αναμένει τα βασικά στοιχεία της έρευνας: κινητό, στίγματα και γενετικό υλικό, προκειμένου βάσει αυτών να κάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις στον κρεοπώλη.

Ο κατηγορούμενος δεν έχει εξεταστεί για την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς η σορός του ανευρέθηκε λίγο μετά το τέλος της απολογίας του.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βύρωνας: Γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους - Νεκρός ο άνδρας, τραυματισμένη η γυναίκα (Photos)

Συναγερμός στην Αστυνομία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι γάζωσαν ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό τους στον Βύρωνα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Με...

Γλυφάδα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν άνδρα από έμφραγμα - Το ευχαριστώ της συζύγου του (βίντεο)

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς να δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα στη Γλυφάδα ο οποίος υπέστη έμφραγμα. Στο βίντεο φαίνεται ο ...

Φόρτωση άρθρων...