Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μεσσηνία: 56χρονος μαχαίρωσε τον αδελφό του στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών

Ελλάδα

Aιματηρή συμπλοκή έγινε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών στην Μεσσηνία. Ένας 56χρονος μαχαίρωσε με σουγιά τον 49χρονο αδελφό του στην κοιλιά.

Ο 49χρονος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου παραμένει. H η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, αιτία της συμπλοκής, ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν τα δύο αδέλφια, ενώ σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη δυνατότητα επεμβάσεων από ιδιώτες ιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία

Κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Βουλή η τροπολογία που παρέχει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να διενεργούν χειρουργικές πράξεις σε δημόσια νοσοκομεία. Η τροπολογία κατ...

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Φόρτωση άρθρων...