Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Βασίλης Καρράς: Πότε και που θα γίνει η κηδεία

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Ο σπουδαίος τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με κορωνοϊό, ενώ είχε ταλαιπωρηθεί από τον καρκίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπέστη ανακοπή το απόγευμα της Κυριακής και έφυγε από τη ζωή.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, από τις 11 το πρωί, η σορός του θα βρίσκεται σε γραφείο τελετών, απέναντι από τα Κοιμητήρια αναστάσεων του Κυρίου στη Θέρμη.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ως τη μία το μεσημέρι. 

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προ των πυλών νέα κακοκαιρία με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Λίγες ώρες ακόμα με καλό καιρό, καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης και έπειτα, το σκηνικό αλλάζει και έρχεται ένας πιο φθινοπωρινός καιρός, ο οποίος, μάλιστα, θα κρατήσει για μέρες...

Κλειστά τα καταστήματα λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς - Ποια λειτουργούν

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τρίτη του Πάσχα -λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς- τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, ωστόσο κάποια καταστήματα θα είναι κ...

Φόρτωση άρθρων...