Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Επίθεση με άκουα φόρτε σε 49χρονη – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ελλάδα

Επίθεση με χημικό υγρό δέχθηκε μια 49χρονη γυναίκα τα ξημερώματα στην Ανάληψη Μεσσηνίας.

 Η 49χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής αλλά με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στο μάτι στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, σύμφωνα με το thebest.gr.

Η επίθεση έγινε περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Ανάληψης. 

Όταν επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. 

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο.

Για το περιστατικό προσήχθη ένας 50χρονος άνδρας, ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε άκουα φόρτε (υδροχλωρικό οξύ) από το σούπερ μάρκετ. Με την 49χρονη είχαν οικονομικές διαφορές.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι «ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα - «Του καρφώθηκε στα πλευρά», λέει φίλος του

Τα αίτια πίσω από την τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα ψάχνουν οι αρχές του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Το τραγικό περι...

Κακοκαιρία εξπρές σήμερα με βροχές και καταιγίδες – Με τι καιρό θα γίνει η έξοδος για την 25η Μαρτίου

Αλλαγή του καιρού με πιθανώς τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αργά το απόγευμα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Θεσσαλία, τις Σπο...

Φόρτωση άρθρων...