Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο ο 39χρονος γυναικοκτόνος – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Eπιλέχθηκε η λύση του Τζανείου καθώς εκεί υπάρχουν δωμάτια που προορίζονται για νοσηλεία κρατουμένων. Μίξη αγχολυτικών και αλκοόλ εντοπίστηκαν στις εξετάσεις του δολοφόνου της Κυριακής.

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά, από το «Αττικόν» στο Χαϊδάρι, μεταφέρθηκε εν τέλει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές του.

Ο 39χρονος δράστης, που νοσηλευόταν στο «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού, βγήκε σήμερα από τη ΜΕΘ και βρισκόταν σε απλό δωμάτιο. 

Οι γιατροί έκριναν ότι αφού μπορεί να μείνει εκτός Εντατικής, τότε μπορεί και να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ωστόσο, από το ψυχιατρείο Κορυδαλλού αρνήθηκαν την νοσηλεία του, με το επιχείρημα ότι από την πραγματογνωμοσύνη που έχουν κάνει δύο ψυχίατροι δεν συντρέχει κάποιος λόγος, προκειμένου ο 39χρονος να είναι τρόφιμος του νοσοκομείου.

Αν και ήταν να μεταφερθεί αρχικά και πάλι στο «Αττικόν», πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, για λόγους ασφαλείας. 

Συγκεκριμένα, νοσηλεύεται, σε ειδικό χώρο, φρουρούμενος και απομονωμένος, όπου και θα παραμείνει για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με το MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιλέχθηκε η λύση του Τζανείου καθώς εκεί υπάρχουν δωμάτια που προορίζονται για νοσηλεία κρατουμένων.

Μίξη αγχολυτικών και αλκοόλ εντοπίστηκαν στις εξετάσεις του δολοφόνου της Κυριακής

Σημαντικά ευρήματα προέκυψαν από τις τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας με θύμα την 28χρονη Κυριακή, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα το MEGA, οι τιμές σε βενζοδιαζεπίνες και αλκόολ είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που οδηγεί σε συμπεράσματα για τις συνθήκες που λειτούργησε ο πρώην σύντροφος της 28χρονης.

Πως μεταφράζονται οι τιμές στις εξετάσεις του δολοφόνου της Κυριακής

Οι βενζοδιαζεπίνες που ανήκουν στην κατηγορία των αγχολυτικών ενώ το φυσιολογικό όριο είναι στα 200 ml ανά λίτρο, στις τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου δράστη ήταν 10 φορές επάνω, δηλαδή 2857,1 ανά λίτρο.

Ακόμα, στις αιματολογικές εξετάσεις του, η κατανάλωση αλκοόλ έδειξε 1,1 ml ανά λίτρο, την ώρα που το όριο στα αλκοτέστ που υποβάλλονται οι οδηγοί από την τροχαία είναι από 0,20 έως 0,80 ml ανά λίτρο.

Λέων: Είχε κάνει υπερβολική χρήση

Με βάση αυτό ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως: «Είναι διαφορετικό το λαμβάνω ουσίες και έχω εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και διαφορετική η περίπτωση του ατόμου με ψυχολογικά προβλήματα που λαμβάνει αυτές τις ουσίες ως ασθενής κατά τη θεραπεία του. Οι συγκεκριμένες τιμές δείχνουν λήψη υπερβολικού αριθμού χαπιών.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...