Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: «Στόχος μας η πρωτιά και με καθαρή διαφορά» (Video&Photos)

«Προσωπικό στοίχημα η αναβάθμιση του συστήματος Υγείας», τόνισε ο Πρωθυπουργός από του Ζωγράφου.

Στην πλατεία Άνοιξης στου Ζωγράφου πήγε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού κατέφθασε στην πλατεία χαιρέτησε τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας και τα τοπικά στελέχη και στην συνέχεια μίλησε στους πολίτες για το σχέδιο της Ν.Δ. για την επόμενη μέρα.

Μητσοτάκης: «Στόχος μας η πρωτιά και με καθαρή διαφορά»

Στην ομιλία του, ο Πρωθυπουργός ζήτησε ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στέλνοντας μήνυμα κατά του εφησυχασμού έξι μέρες πριν τις εκλογές, επισημαίνοντας ότι δεν αρκεί να είναι πρώτη η Νέα Δημοκρατία αλλά πρώτη με καθαρή διαφορά.

Μητσοτάκης: «Στόχος μας η πρωτιά και με καθαρή διαφορά»

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επόμενη Κυριακή: «Η πατρίδα μας πρέπει να βαφτεί «γαλάζια» για να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί. Αυτή η συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε όλοι μαζί, μετά από τέσσερα χρόνια πρέπει να ανανεωθεί και ότι ο δρόμος που χαράξαμε όλοι μαζί για την πατρίδα μας δεν έχει επιστροφή».

Μητσοτάκης: «Στόχος μας η πρωτιά και με καθαρή διαφορά»

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτακης δήλωσε ότι μέσα στην επόμενη τετραετία αφού εξελέγει θα επενδύσει στην αναβάθμιση του συστήματος Υγείας, προχωρώντας σε νέες προσλήψεις, οι οποίες θα φτάσουν τις 10.000. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε αυτή την δέσμευση ως «προσωπικό στοίχημα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της Ν.Δ. – Σας αξίζει μήνυμα αποδοκιμασίας

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. ...

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι μνημονιακού τύπου

Κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε ο Σωκράτης Φάμελλος με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι μνημονι...

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: Παίζει πολιτικά παιχνίδια, κάνει το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την απόφαση του δι...

Φόρτωση άρθρων...