Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μπαλάσκας: Απομακρύνεται το σενάριο η αυτοκτονία του 14χρονου στα Πατήσια να ήταν απόρροια bullying (Video)

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο του bullying μεταξύ ανηλίκων, με το θέμα να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη στα Πατήσια

«Έχω 32 χρόνια στην αστυνομία. Ένα από τα πρώτα θέματα που επιλήφθηκαν ήταν υπόθεση bullying, παιδιά που χτυπούσαν ένα συμμαθητή τους. Υπάρχουν συμμορίες ανηλίκων σε πολλές περιοχές στην Αττική. Το bullying είναι ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αστυνομικά μέσα, γιατί πραγματοποιείται ανάμεσα σε παιδιά», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Η εγκληματική συμπεριφορά εκτός σχολείων για εμένα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε αύξηση στην παιδική εγκληματικότητα και αυτό είναι ανησυχητικό», τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του 14χρονου, ο Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε ότι «Με την έρευνα που έχει κάνει η αστυνομία για τον 14χρονο προκύπτει ότι σαφώς δεχόταν bullying. Σε εμάς έχει αρχίσει να απομακρύνεται το σενάριο ότι η αυτοκτονία του 14χρονου ήταν απόρροια του bullying. 

Η μητέρα του μας έχει παραδώσει και τον υπολογιστή του. Κοιτάμε σε ποιες πλατφόρμες και σε ποια παιχνίδια είχε μπει ο νεαρός. Περιμένουμε και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...