Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Μπέος: «Έχω καλέσει τον Κασσελάκη να πάρει τον Τάιλερ, τον ράφτη, να έρθουν στον Βόλο να βοηθήσουν»

Ελλάδα

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο δήμαρχος Βόλου, μετά την χειροδικία απέναντι σε διαμαρτυρόμενο πολίτη. Διαψεύδει ότι τον στηρίζει η Νέα Δημοκρατία και επιτίθεται στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει».

Στη δήλωση του ο Αχιλλέας Μπέος, καταλήγει να προσκαλεί ξανά τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγο του, Τάιλερ Μακμπεθ, να βοηθήσει στον Βόλο.

 

Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι …»

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε δήλωσή του με αφορμή την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη για τη στήριξη της ΝΔ που απολαμβάνει ως υποψήφιος, αναφέρει τα εξής:

Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εγκαταλείπουν την Αθήνα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα -Πληρότητα κοντά στο 100% στα πλοία

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διευκόλυνση των επιβατών. Από ...

Φόρτωση άρθρων...