Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Μυστήριο με γιγάντια κύματα που «σάρωσαν» τη δημοφιλή Πλαζ της Πάτρας

Ελλάδα
Tags: Πάτρα

Αγνωστο παραμένει το τι συνέβη χθες, Πέμπτη το πρωί στην πλαζ της Πάτρας, όταν σηκώθηκαν κύματα 2,5 μέτρων με αποτέλεσμα το νερό να κατακλύσει την παραλία.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Πελοπόννησος" είναι ενδεικτικές. Το νερό έχει σχηματίσει λίμνες στη στεριά και μάλιστα αυτό έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτόπτες μάρτυρες διαβεβαίωσαν την "Π" πως όσο φθάνει το ανθρώπινο μάτι, καράβι δεν υπήρχε για να προκαλέσει κυματισμό.

patra

"Σηκώθηκαν τεράστια κύματα το ένα πίσω από το άλλο. Ευτυχώς ήταν πρωί και δεν υπήρχε κόσμος στην περιοχή. Κάποιοι όμως που κολυμπούσαν ένιωσαν τρόμο και βγήκαν άρον-άρον από την θάλασσα" περιγράφει στην εφημερίδα αυτόπτης μάρτυρας. Μετά από κάποια λεπτά, το φαινόμενο εκτονώθηκε και η ηρεμία επανήλθε στη θαλάσσια περιοχή. Εκείνη την ώρα δεν φυσούσε, η θάλασσα δεν είχε τον παραμικρό κυματισμό μέχρι τη στιγμή που σημειώθηκε το φαινόμενο.

Κάποιοι είπαν πως κάποιο ρεύμα υποθαλάσσιο δημιούργησε τα γιγάντια αυτά κύματα στην πλαζ. Το ύψος τους αποδεικνύεται από τα όσα προκάλεσαν στη στεριά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ανεξαρτήτως φύλου, σε ολόκληρη τη χώρα, θα χορηγείται πλέον το Panic Button, έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Προστασία...

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο - Στο νοσοκομείο με αιμορραγία το θύμα

Ένα κτηνώδες περιστατικό βιασμού ήλθε στο φως στον Ασπρόπυργο όπου οδηγός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε υπάλληλους εταιρείας, βίασε 27χρονη εργαζόμενη η οποία μάλιστα χρειάστηκε να...

Φόρτωση άρθρων...