Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Νέα Αγχίαλος: Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τις εκρήξεις – Κόβει την ανάσα το «μανιτάρι»

Ζώνη απαγόρευσης κυκλοφορίας τρία χιλιόμετρα από το σημείο των εκρήξεων με μήνυμα του 112.

Εκρήξεις σημειώνονται σε αποθήκη πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο. Η μεγάλη φωτιά στη Μαγνησία έφτασε στην αποθήκη πυρομαχικών που καίγεται εδώ και ώρες.

Σε νέο βίντεο φαίνεται το «μανιτάρι» της έκρηξης και η φωτιά που βγαίνει.

Πλέον εκφράζονται φόβοι για νέο μεγάλο ωστικό κύμα από το πολεμικό υλικό που καίγεται. Η Αστυνομία έχει δώσει εντολή για άμεση εκκένωση της περιοχής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις της αεροπορικής βάσης αλλά και της πυροσβεστικής. Ωστόσο, οι εκρήξεις είναι ισχυρές με αποτέλεσμα να κρίνεται επικίνδυνο να γίνει απόπειρα κατάσβεσης της φωτιάς.

Έχει αποκλειστεί όλη η περιοχή γύρω από την αποθήκη που γίνονται εκρήξεις και έχει δημιουργηθεί μία ζώνη στην οποία δεν πλησιάζει κανένα πυροσβεστικό όχημα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα για την ζημιά.

Από το ωστικό κύμα έχουν σπάσει τζαμαρίες σπιτιών και καταστημάτων στη Νέα Αγχίαλο. 
 

Νέα Αγχίαλος: Ζώνη απαγόρευσης κυκλοφορίας τρία χιλιόμετρα από το σημείο των εκρήξεων με μήνυμα του 112

Με μήνυμα του 112, οι κάτοικοι στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή των εκρήξεων Καραμπά Αγχιάλου σε απόσταση τριών χιλιομέτρων.

Με την πύρινη κόλαση να μαίνεται στη Νέα Αγχίαλο, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, τόνισε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες, τη στιγμή που ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι ακραίος.

Όπως δήλωσε, εκδόθηκαν πέντε μηνύματα για την εκκένωση 12 οικισμών στη Μαγνησία.

«Δεν μπόρεσαν οι δυνάμεις να ανακόψουν την τεράστια δυναμική της φωτιάς. Οι πάντες συμβάλλουν στην άμεση και ασφαλή απομάκρυνση του πληθυσμού» υπογράμμισε ο Γιάννης Αρτοποιός για το ανεξέλεγκτο πύρινο μέτωπο στη Νέα Αγχίαλο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...