Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Νέα Ερυθραία: Μαχαίρωσαν επιχειρηματία έξω από καντίνα

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε επιχειρηματίας τα ξημερώματα στην Νέα Ερυθραία. Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε καντίνα της περιοχής, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε δύο παρέες για τη σειρά στην καντίνα.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται και στον χώρο των ακινήτων, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και μία από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία, σύμφωνα με πληροφορίες,.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες ηλικίας 20 και 25 ετών μπήκαν «σφήνα» στην ουρά, με αποτέλεσμα η παρέα του επιχειρηματία να αντιδράσει. 

Kάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας είναι και ιδιοκτήτης της καντίνας.

Άρχισε έντονη λογομαχία και κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και τα πράγματα ξέφυγαν. Ο 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, τον μαχαίρωσε στην κοιλιά και στα πόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε 15 μαχαιριές.

Οι δύο νεαροί άνδρες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν από το σημείο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. Η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Ο 25χρονος είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Θεσσαλονίκη: Πολυετείς καθείρξεις στο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν πενήντα κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στ...

Φόρτωση άρθρων...