Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Νέα Ιωνία: Πέντε ανήλικοι και ένας 19χρονος επιτέθηκαν με πέτρες σε 45χρονο

Ελλάδα

Επίθεση από έξι άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και πέντε ανήλικοι, δέχτηκε ένας 45χρονος άνδρας, το πρωί της Κυριακής (17/9) έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Πευκάκια», στη Νέα Ιωνία.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., που προχώρησε στη σύλληψη των δραστών, οι πέντε ανήλικοι και ένας 19χρονος συνεργός τους, αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον 45χρονο, απευθύνοντας υβριστικές εκφράσεις εναντίον του, και στη συνέχεια άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα άκρα του.

Το θύμα κάλεσε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και ύστερα από κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων που πραγματοποιούσαν περιπολία, εντοπίστηκε από ομάδα ΔΙΑΣ το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι έξι κατηγορούμενοι.

Κατά τον έλεγχο, εξακριβώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 16χρονος, ο οποίος και συνελήφθη για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του 45χρονου.

Όπως προέκυψε από την διαδικασία ταυτοποίησης των κατηγορουμένων, ο 19χρονος στερούνταν των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα και εφαρμόστηκε η διοικητική διαδικασία απέλασης.

Εκτός από τους έξι νεαρούς που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους γονείς των πέντε ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους. Σε βάρος των έξι κατηγορουμένων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και εξύβριση και οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...