Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν οι 4 Αλβανοί για τους πυροβολισμούς με νεκρό

Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπιστούν οι 7 Αλβανοί που πυροβολούσαν σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ομοεθνής τους που έτυχε να βρίσκεται εκεί για να δει αγώνα ποδοσφαίρου.

Μία από τις τελευταίες σφαίρες πέτυχε τον 39χρονο υδραυλικό που βρισκόταν στην καφετέρια, ο οποίος διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ αλλά κατέληξε από αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ταυτοποιήσει τέσσερις από τους επτά εμπλεκόμενους στον καυγά με πυροβολισμούς και νεκρό στη Νέα Ιωνία και κάνουν εκτεταμένες έρευνες, για να μην το σκάσουν οι δράστες στην Αλβανία.

Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες ώστε να ταυτοποιήσουν και τα τρία ακόμη άτομα που βρίσκονταν στη Νέα Ιωνία και γι' αυτό έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα δύο τζιπ, το μαύρο πολυτελές που ήταν σταθμευμένο στη γωνία της καφετέριας καθώς και το ασημί με το οποίο φέρονται να διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς. Ακόμη, εξετάζονται και οι κάλυκες για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες επίθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Φόρτωση άρθρων...