Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Νέα Χαλκηδόνα: Ληστές μαχαίρωσαν 15χρονο για να του αρπάξουν το κινητό

Από θαύμα γλίτωσε ένας 15χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο άτομα, πιθανόν ανήλικα, στη Νέα Χαλκηδόνα. Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου και οι ανήλικοι προσπάθησαν να ληστέψουν τον 15χρονο.

Το θύμα περπατούσε μαζί με τρεις ανήλικους φίλους του στη Νέα Χαλκηδόνα, όταν κάποια στιγμή, τους πλησίασαν δύο νεαροί και τους ακινητοποίησαν με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου. 

Ο ένας από τους ληστές επιχείρησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο ενός εκ των ανηλίκων και όταν αυτός αντιστάθηκε, τον τραυμάτισε μα μαχαίρι-πεταλούδα στην κοιλιακή χώρα και στον πνεύμονα.

Ο άλλος δράστης επιτέθηκε σε άλλο ανήλικο και του άρπαξε το κινητό του. Ενώ ο 15χρονος βρίσκονταν αιμόφυρτος στο έδαφος, οι φίλοι του κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Nοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Οι γιατροί διαπίστωσαν προθανάτια κατάσταση, με εσωτερική αιμορραγία και με χαμηλούς παλμούς. Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Εντατική και από εκεί στο Nοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών στο ΥΠΕΣ: Βρέθηκε σπασμένη η κλειδαριά του γραφείου – Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση

H διάρρηξη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καταγγέλθηκε χθες βράδυ στις αστυνομικές αρχές από τον διευθυντή εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία στεγάζ...

Πάνω από 80% η μείωση των μεταναστευτικών ροών

Για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 13 Μαΐου και το τι περιμένουμε από αυτή, μίλησε ο Δημήτρης Καιρίδης....

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Φόρτωση άρθρων...