Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Νοσοκομείο «Παίδων»: Σε απομόνωση ο 14χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανηλίκων (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου ένας 7χρονος και μια 13χρονη που φιλοξενούνται με εισαγγελική εντολή κατήγγειλαν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά μέσα στο νοσοκομείο, από 14χρονο που και εκείνος βρίσκεται εκεί ως θύμα κακοποίησης. 

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τόνισε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί άμεσα, ενώ τα δυο παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.
Παιδοψυχολόγος του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» προσπαθεί να ηρεμήσει τον 14χρονο, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα έναν 7χρονο και μια 13χρονη.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του MEGA και της εκπομπής Live news, όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης. Ένα 7χρονο αγοράκι κατήγγειλε ότι ο 14χρονος έπαιζε μαζί του όταν ξαφνικά φέρεται να τον απομόνωσε στις τουαλέτες για να τον παρενοχλήσει.

Το μικρό αγόρι ενημερώνει τη μητέρα του και λίγη ώρα αργότερα ο θείος του μικρού μπαίνει στο νοσοκομείο και προπηλακίζοντας τον φύλακα εισβάλει μέσα και χτυπά το 14χρονο αγόρι.

«Ήρθε ουρλιάζοντας: «είμαι ο πατέρας του παιδιού», πήγαν να μου βιάσουν το παιδί . Ψιλοαρπαχτήκαμε εκεί πέρα μου έσκισε λίγο το πουκάμισο, μπήκε με την βία μέσα στο νοσοκομείο. Και μέχρι να προλάβουμε να βρούμε που ήταν ο (…) να το προστατεύσουμε το παιδί, ήδη το είχε βρει αυτός. Το είχε δείρει και είχε πηδήξει την μάντρα του «Αγία Σοφία» και είχε εξαφανιστεί» περιγράφει εργαζόμενος του νοσοκομείου.

Λίγη ώρα μετά ήρθε και μια δεύτερη καταγγελία αυτή τη φορά από την μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού.

Και τα τρία παιδιά βρίσκονται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με εισαγγελική εντολή. Ο 14χρονος φιλοξενείται στο νοσοκομείο από τον Ιούλιο και είναι θύμα κακοποίησης.

Τόσο ο 7χρονος όσο και η 13χρονη θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, ενώ ο 14χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στο Παίδων Πεντέλης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου μετά τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού από φωτιά

Καταδικάστηκαν οι ιδιοκτήτες ενός κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη έπειτα από περιστατικό στο οποίο ξέσπασε φωτιά και έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος που φιλοξενούνταν ...

Φόρτωση άρθρων...