Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στέλνει στη Θεσσαλονίκη διαδραστικούς πίνακες για το «ψηφιακό σχολείο»

Ο υπουργός Παιδείας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Για τα προβλήματα της σχολικής στέγης στον δήμο Θεσσαλονίκης ενημέρωσε το πρωί τον υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο δημαρχιακό μέγαρο.

Ακόμα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σχολικών υποδομών και τη δημιουργία του «ψηφιακού σχολείου», συμφωνήθηκε πως ο Κυριάκος Πιερρακάκης θα επισκεφθεί ξανά την επόμενη εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου μαζί με τον Στέλιο Αγγελούδη να προχωρήσουν στη διάθεση διαδραστικών πινάκων και λοιπού πρότυπου τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία της πόλης.

Επίσης, συζητήθηκε εκτενώς και κατεγράφη θετική διάθεση από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας για την υλοποίηση του προγράμματος του δήμου Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση σχολικών αυλών σε πάρκα γειτονιάς, προκειμένου να προστεθούν πνεύμονες πρασίνου στο επιβαρυμένο περιβάλλον της πόλης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα καταστήματα, Βαρβάκειος και σούπερ μάρκετ

Σε ισχύ είναι μέχρι και τις 7 Μαΐου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Με διευρυμένο ωράριο πρόκειται να λειτουρ...

Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα -Τι δείχνουν τα τελευταία δεδομένα της ΕΜΥ, πρόγνωση ανά περιοχή

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23...

Φόρτωση άρθρων...