Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Πάτρα: 18χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα, η πτώση 18χρονου από τον τρίτο όροφο παραλιακού ξενοδοχείου. Ο νεαρός άντρας έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 18χρονος έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24news. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ενώ ο νεαρός διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, ο νεαρός έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Από την Αστυνομία ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του, οι οποίοι θα μεταβούν από την Αθήνα στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το thebest.gr o νεαρός είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Ωστόσο, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη καθώς φέρεται να έχει βαρύ τραύμα στην σπονδυλική στήλη.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το περιστατικό ο νεαρός είχε διαπληκτιστεί με μέλος της παρέας του και αμέσως μετά να βούτηξε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η πτώση του, στο πίσω μέρος του κτιρίου προς την πλευρά της πισίνας, προκάλεσε σοκ στους υπόλοιπους διαμένοντες στο ξενοδοχείο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους και πετάχτηκαν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει.

Πάτρα: 18χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 31χρονου

Οι στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτηρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός, προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά. Οι ...

Φόρτωση άρθρων...