Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Πάτρα: Διαρρήκτες παραβίασαν δυο διαμερίσματα και τραυμάτισαν ανήλικο

Ελλάδα

Η παρουσία ενός ανήλικου αγοριού που «πάγωσε» όταν τους είδε να εισβάλουν στο σπίτι του στην Πάτρα δεν πτόησε τους τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι έκλεψαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν και προσπάθησαν να αρπάξουν από το λαιμό του τον χρυσό σταυρό που φορούσε, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν οι δράστες διέρρηξαν δύο διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας και άρπαξαν από το εσωτερικό τους κοσμήματα, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, διάφορα αντικείμενα και 560 ευρώ. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και τους πέρασαν χειροπέδες την Κυριακή.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα από τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και 1.300 ευρώ, ενώ στο αυτοκίνητό τους κατέσχεσαν ακόμη 250 ευρώ. Η προέλευση των χρημάτων ερευνάται, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι και αυτά προέρχονται από διαρρήξεις. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κλοπές, απλή σωματική βλάβη και απόπειρα ληστείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...