Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Πάτρα: Καταγγελία για ξυλοδαρμό της Τζωρτζίνα από τους γονείς της

Τσουνάμι εξελίξεων φέρνει η αποκάλυψη ότι το 2014 υπήρξε καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από τους γονείς της.

Ελλάδα

Είναι 14 Αυγούστου του 2014. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται τηλεφωνικά μια ανώνυμη καταγγελία για τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το πρώτο τους παιδί, η Τζωρτζίνα, είναι μόλις 9 μηνών τότε και ο άνθρωπος που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής λέει πως το παιδί κακοποιείται και από τους δύο γονείς του, κυρίως από τη μητέρα.

Την αποκάλυψη για την καταγγελία του ξυλοδαρμού της Τζωρτζίνας έκανε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος, φέρνοντας στο φως νέα ερωτήματα για το ρόλο των αρχών σε αυτή την τραγωδία.

Οι άνθρωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ακολούθησαν, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του οργανισμού, την προβλεπόμενη διαδικασία για τη διαβίβαση της καταγγελίας στην αρμόδια Εισαγγελία Πατρών προκειμένου αν χρειαστεί να επέμβουν.

«Δεν πήραμε καμία απάντηση από την Εισαγγελία εάν επρόκειτο για αυτή την οικογένεια και το μάθαμε από τους δημοσιογράφους», δήλωσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Όπως αποκαλύφθηκε πάντως υπήρξε μετά την καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της Τζωρτζίνας έρευνα μικρής έκτασης, σύμφωνα με πληροφορίες από υποστελεχωμένες τοπικές υπηρεσίες στο σπίτι της οικογένειας και δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα, αναφέρεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέφρασε τότε έντονη αγανάκτηση για την έρευνα αυτή λέγοντας πως η καταγγελία δεν ευσταθεί και πρόκειται για κακοήθεια.

Η καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας στα πρώτα βήματα της μικρής ζωής της γυρίζει τον χρόνο στην αρχή του κακού, εκεί που θα μπορούσε ίσως και να είχε σταματήσει εάν η κοινωνία και οι αρμόδιες αρχές επενέβαιναν έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο από την επίθεση του πρώην συζύγου της 40χρονης μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία της

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγεται ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, μία εβ...

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Φόρτωση άρθρων...