Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Πάτρα: Πήγαν να λιντσάρουν τη μάνα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου (βίντεο)

Ελλάδα

Αναβρασμός επικρατούσε από νωρίς το απόγευμα στη γειτονιά όπου διαμένει η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με τις πρώτες καταιγιστικές εξελίξεις της ημέρας να κάνουν την εμφάνισή τους το μεσημέρι της Τετάρτης, οι δημοσιογράφοι άρχισαν από νωρίς να κατακλύζουν τους δρόμους γύρω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Σταδιακά, άρχισε να συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος, με την κατάσταση σταδιακά να γίνεται έκρυθμη. Ενδεικτικό είναι ότι πλήθος κόσμου επιχείρησε να λιντσάρει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου που προσπαθούσε να μπει.

Οι πολίτες χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Δεκάδες άνθρωποι έγιναν μάρτυρες της άφιξης του μικρού μαύρου βαν με τα φιμέ τζάμια από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Το όχημα σταμάτησε έξω από το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα και δύο αστυνομικοί οδήγησαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο αυτοκίνητο και έφυγαν. Η μητέρα των τριών κοριτσιών φάνηκε να κρατά στα χέρια της ένα φάκελο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Panic Button: Επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα - Χορηγείται πλέον σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ανεξαρτήτως φύλου, σε ολόκληρη τη χώρα, θα χορηγείται πλέον το Panic Button, έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Προστασία...

Φόρτωση άρθρων...