Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι (Photos)

Οι γιατροί εντόπισαν ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του. Έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα, μερικά από τα οποία ιδιαίτερα σοβαρά.

Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο ο 18χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου, σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Η πτώση προκάλεσε στον 18χρονο κατάγματα σε σχεδόν όλο του το σώμα, με κάποια από αυτά να κρίνονται από τους γιατρούς του ως ιδιατέρως σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί στο Nοσοκομείο του Ρίου εντόπισαν ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του.

Όλα έγιναν περίπου στις 21:00 της Παρασκευής, όταν ο 18χρονος βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου. 

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού παρόντα ήταν μέλη της παρέας του που διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και είδαν τον φίλο τους να πέφτει στο κενό.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του νεαρού και μίας φίλης του, αναφέρει το the best.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα και οι γονείς έφτασαν εσπευσμένα στην Πάτρα.

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι
Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

 

Πάτρα: 18χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου
Πάτρα: 18χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Φόρτωση άρθρων...