Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο φίλες του 18χρονου που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Ο 18χρονος είχε κάνει χρήση κάνναβης. Οι δύο 18χρονες συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών και αφέθηκαν ελεύθερες.

Ελλάδα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση με την πτώση του 18χρονου από μπαλκόνι παραλιακού ξενοδοχείου της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής. 

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν για ναρκωτικά δύο συνομήλικες φίλες του που βρίσκονταν μαζί του στο δωμάτιο.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών που διερευνούσαν τις συνθήκες του περιστατικού, διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος είχε κάνει χρήση κάνναβης στο δωμάτιο των δύο κοριτσιών και βγήκε στο μπαλκόνι, όπου φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο που είχαν μισθώσει για το τριήμερο οι δύο κοπέλες, οι οποίες επίσης είναι από την Ηλιούπολη, και βρήκαν στην κατοχή τους κάνναβη βάρους 0,8 γραμμαρίου και ένα μεταλλικό τρίφτη καπνού. Οι δύο 18χρονες συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με προφορική εντολή της οποίας αφέθηκαν ελεύθερες.

Ο 18χρονος που φέρεται να είχε φραστική αντιπαράθεση με μια από τις δύο κοπέλες πριν από την πτώση του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής, αλλά με κατάγματα στα δυο του πόδια και την σπονδυλική στήλη. 

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι γονείς του που έφτασαν εσπευσμένα στην Πάτρα.

Πάτρα: Ποδοσφαιριστής των Τραχώνων Αλίμου στο futsal ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Την ίδια ώρα, κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα την κατάσταση του 18χρονου φοιτητή από την Αθήνα που έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ξενοδοχείου, ωστόσο φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ο 18χρονος έχει κατάγματα σε ολόκληρο το σώμα με κάποια από αυτά να χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ιδιαίτερα σοβαρά.

Όλα έγιναν στις 9 περίπου το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 18χρονος έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου όπου υπάρχει πισίνα.

Παρόντες στο περιστατικό οι φίλοι του με τους οποίους πήγε στην Πάτρα για το καρναβαλικό τριήμερο και οι οποίοι σοκαρισμένοι τον είδαν να πέφτει από ύψος πολλών μέτρων.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα, με τους γονείς του να φτάνουν εσπευσμένα στην Πάτρα.

Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου στο ποδόσφαιρο σάλας και για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, αναβλήθηκε και ο αγώνας της ομάδας του με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Σάλας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η κοινωνία της Πάτρας βίωσε μια άσχημη στιγμή το βράδυ της Παρασκευής, όταν νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Οι γονείς του ειδοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και αμέσως έσπευσαν στην Πάτρα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου και για το λόγο αυτό αναβάλλεται και ο αγώνας της Κυριακής (26/2) με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League.

Η ΠΕΠΣΣ ενημερώθηκε έγκαιρα για το συμβάν και κίνησε άμεσα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόλις ανάψουν το “πράσινο φως” οι γιατροί. Φυσικά, θα ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας του. Η υγεία των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα!».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κα...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργημάτων και για σωρεία πλημμελημάτων, συνολικά 28 αδικήματα, προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθε...

Σωφρονιστικός υπάλληλος και κρατούμενοι διακινούσαν ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές νέων Αυλώνα (εικόνα)

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, ανάμεσά τους ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και δύο κρατούμενοι, για διακίνηση κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών στις φυλακές νέων Αυλώνα προχώρησαν αστυνομι...

Φόρτωση άρθρων...