Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πειραιάς: 26χρονος πιστολέρο κόλλησε το όπλο στο κεφάλι 37χρονου για ασήμαντη αφορμή

Ελλάδα

Όλα ξεκίνησαν στις 4:45 το ξημερώματα έξω από μία καντίνα στον Πειραιά άγρια συμπλοκή ατόμων από δύο διαφορετικές παρέες ουσιαστικά για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA  ένας 37χρονος ζήτησε το λόγο από έναν 26χρονο γιατί ο ίδιος είχε αφήσει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου το σάντουιτς του και τα αναψυκτικά του.

Ο 26χρονος του επιτέθηκε και έβγαλε το όπλο από την τσέπη του χτυπώντας τον 37χρονο με την κάνη του όπλου του στο κεφάλι.

Μάλιστα τον απείλησε έχοντας του θα σου τινάξω το τα μυαλά στον αέρα και  πυροβόλησε και δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο  ιδιοκτήτης της καντίνας ειδοποίησε την αστυνομία και όταν έφτασαν εδώ οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, ο 26χρονος πιστολέρο δεν δίστασε στρέψει το όπλο εναντίον ακόμα και τον αστυνομικών.

Όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για ένστολους πέταξε κάτω τη γεμιστήρα. Οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν πολύ να τον ακινητοποιήσουν καθώς ο ίδιος αντιστεκόταν σε όλη τη διάρκεια της σύλληψης.

Ο 37χρονος και η παρέα του υποστηρίζουν ότι οι φίλοι του 26χρονου τους χτύπησαν ακόμα και με πτυσσόμενο μπλοκ.

Οι φίλοι του 26χρονου αναζητούνται και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Συνελήφθη 35χρονος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη – Εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Ο αλλοδ...

Φόρτωση άρθρων...