Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πειραιάς: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο - 25χρονες οι δύο τραυματίες

Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο στη συμβολή των οδών Αλιπέδου και Μικράς Ασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαινε μια γυναίκα η οποία ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς τις αισθήσεις της.

Νεότερες, δε, πληροφορίες του ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο κοπέλες 25 ετών που νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και μεταφέρθηκαν.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και έπεσε με δύναμη πάνω στο λεωφορείο της γραμμής «040».

Ο οδηγός του λεωφορείου που είναι σοκαρισμένος φέρεται να έχει περιγράψει ότι «έτρεχε με τόση ταχύτητα το αυτοκίνητο και δεν πρόλαβα να κάνω κάποιο ελιγμό αριστερά ή δεξιά».

Στο λεωφορείο, το οποίο ακινητοποιήθηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση, επέβαιναν περίπου 20 άτομα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κορωπί: Συνελήθησαν ανήλικοι με 288 κροτίδες και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Κορωπί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, για παράβαση της νομοθεσ...

Φόρτωση άρθρων...